Servicii

Prime Web Design ofera servicii de web design si hosting ce includ: crearea site-urilor de prezentare si magazinelor online, redesign de website, servicii de mentenanta website, gazduire wordpress, gazduire standard, gazduire VPS, certificate SSL.

WEB DESIGN SI HOSTING

!

SITE DE PREZENTARE

Acest serviciu este dedicat oricarei persoane ce doreste sa isi expuna serviciile si ideile, oferind detalii despre acestea, avand posibilitatea de a fi contactat.

vezi mai mult

!

MENTENANTA

Ai un site si nu ai timp sa te ocupi de el? Nu e nici o problema. Poti apela la acest serviciu de plata lunar pentru ca firma noastra sa iti administreze site-ul.

vezi mai mult

!

MAGAZIN ONLINE

Magazinul online ofera posibilitatea de a-ti expune serviciile si produsele intr-un mod structurat si profesionist, permitand prin intermediul lui vanzarea directa a acestora.

vezi mai mult

!

GAZDUIRE

Pentru ca orice site sa fie prezent online 24/7, atunci este nevoie de un server care sa il mentina online, astfel oferind accesul oricarei persoane sa il poata accesa.

vezi mai mult

!

REDESIGN SITE

Daca iti este rusine sa iti prezinti site-ul sau pentru tine nu creaza o placere sa intrii pe el, atunci cu siguranta e nevoie de o schimbare, exact ce ofera acest serviciu.

vezi mai mult

!

CERTIFICATE SSL

In cazul in care site-ul nu este asigurat cu un Certificat SSL, vei pierde aproximativ 80% din persoanele ce incearca sa iti acceseze site-ul, ceea ce va afecta negativ traficul.

vezi mai mult