DESIGN PUBLICITAR

Cu siguranta daca ai o afacere stii foarte bine cat de important e sa te faci cunoscut si pe plan local (nu doar pe Internet) , acest pachet ofera realizarea cartilor de vizita , flyere, afise, pliante, meniuri, cataloage, stickere (actipilduri), plicuri, etc. , orice ai avea nevoie sa te faci cunoscut pe plan fizic, nu doar pe Internet.

GRAPHIC DESIGN SI PRINT

!

BROSURI / CATALOAGE

Brosurile comparativ cu celelalte modalitati de informare cuprind detalii informative mult mai amanuntite datorita spatiului in care sunt expuse.

vezi mai mult

!

CARTI DE VIZITA

Cartea de vizita reprezinta prima modalitatea de prezentare. Ca impactul tau sa fie unul corespunzator, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

vezi mai mult

!

POSTERE / AFISE

Datorita vizibilitatii sporite si spatiului extins pentru creativitate, posterele si afisele au un impact puternic si cu o gama vasta in promovarea afacerii tale

vezi mai mult

!

FLYERE / PLIANTE

Flyerele sunt necesare pentru o promovare vasta de succes. Ofera informatii atat despre activitatea ce o desfasori, cat si despre serviciile si produsele tale.

vezi mai mult

!

DIVERSE

Aceasta categorie de design este ideal pentru evenimente, ocazii speciale sau modalitati inedite pentru a te afirma in domeniul tau de activitate.

vezi mai mult